JELLYKA
Diary About Board Links
kecil hati , hati kecil.
Friday, September 30, 2011 | 9:25 PM | 0 comments
Assalammualaikum.
Hye , aku balik lagi minggu ni. hehe syiokkkkkkk nye bile setiap minggu balik.

Hurmmmmmm aku memang kecik hati siot harini. mmg spoil gile mood kat skola tadi. aku taktahu pun harini ade kelas LK , so aku xbawak lah begnye. skali bleh plak kene marah dgn cikgu. perghhhhhhhh. 

sumpah kalau aku jadik cikgu , aku tanak seh marah2 ank murid aku cmtu. malu la weyh. ingt ape, org muda kene jage hati org tua,habis yg muda ni ? haaa.
 sudahlah. kbye.


*oh ye. exam dah dekat.

Hurmmm..
Sunday, September 25, 2011 | 1:14 AM | 0 comments
Assalammualaikum and Hello fellas .


Lama gak ahh aku tak update blog ni kan. Sebabnye , aku busy + budak asrama + takde idea. kadang2 idea tu ade ,  tapi takde mase lak. yelah , mane taknye , idea tu datang time aku tgh mandi lah , sidai baju lah. Bila aku nak taip je, aku terus lupa. haihhh.

Nak tahu takkkkk.aku rase mcm tahun ni lain gile. series aku ckp , raya tahun ni tak best. aik mcm teruk plak. okaylaaa , 46% je best.. 

Firstly , sebab aku jaoh dari family. tapi tu bukan main point. Second , sebab duit raye aku dah sikit dan aku dah pun habiskan semua duit raye aku. tapi ini pun bukan main point. Third , sebab nenek aku tak masak sedap2 mase hari raya pertama. dan ini pun bukan lah motif utama aku sedih. 
Sebabnye ialahhhhh.. aku xdpat rase raye sebenar tahun ni. maksud aku cmni ,aku xdapat pegi beraye dgn kawan2 aku. okay finee aku faham lah , aku dah dikira sebagai org luar ,tapiiiiiiii.. aku nak lagi pe raye dgn korg. takde maknenye aku ni sombong.. aduhh sedih siaa. Ingat aku tak terasa ke , bila aku dtg umah orang tu , korang tengok aku pun tanak , senyum pun tanak. ehh helloooo aku takpena pun lupe kat korang ,tapi cmni aku dapat balik eah ? kay finee i got it. aku mmg layak untuk dilupakan pun.
Takpe2.. lumrah ah kan. takkan nak selamanya happy.

Okay lupakan pasal tadi tu. nk cerita psal sekolah pulak. ehehe exam dah dekattttttttttt. baru aku teringat,tahun depan aku SPM. kihkihkih 

Ohh satu lagi. My birthday is around the corner (bukan nk suruh bagi hadiah pung) , so i decided to wrote something and i hope my friend will read it.

heyy kawan. hee. aku tak nak mintak hadiah besar2 ke,kecik2 ke , semua tu aku tanak.. what i want is..


ape yg aku perasan,kawan2 aku dah tak macam dulu .. semua mcm dah tak kenal each other . nape eh? sedihnya. nmpak sangat dah korang punye jarak tu.----jarak apeh?aaaa faham2 lah.
thats all.. what i want is The Old Youu my friends..

                                                                                                                                          LOVE,nisa

Eid-ul Fitri
Wednesday, August 31, 2011 | 1:11 PM | 0 comments
Hello Fellas , 
Selamat Hari Raya Aidilfitri 
and
 Happy National Day .

Semua orang buat post raya2 , so aku pun nak buat lah . apbnda jek korang buat first raye ? haha
aku rase tahun ni agak boooooooooring isn't ? mungkin sbb aku dah tuabesar kott . kahkah tapi duit raye still dapat lagi eahh . haha

Aku tengok , budak2 pun dah sikit raya umah ke rumah , baik ahh camni , bleh aku tdo lebih . ataupunnnn aku duduk dapur jek kahkah . maaf bukan tolong cuci pinggan yek , tolong licinkan pinggan jek . hehe takdelah . aku takde ar teruk camtu sekali.


Sooooooooooo , apalagi ek. tu je , nah amek cuci mata.
(sorok2 perut harharhar)

 (err , haha )

 (three of us)

(okay , ni makcik aku 0_o)

Bythewayyyyyyyyyyyyyyyy , cuti dah nak habis , bila nak raya umah aku neh ? aku tunggu jek ni , hakhak

Older Post